kok søges til fuldtidsstilling

 
IMG_2954.jpeg

Kok søges til fuldtidsstilling

Restaurant Pynten og vores ishus er beliggende på Langelinie i Horsens, omringet af fjorden og dens smukke skibsmaster. De nuværende lokaler, blev opført i 2014, men stedet og dets historier går langt tilbage.

Med både restaurant og selskaber, laves der mange typer mad på stedet - og vi har et fast team der står for den daglige drift, som du vil være en stor del af. 

I løbet af sæsonen, kommer der mange forskellige typer gæster. Sommeren er vores 

absolut højsæson, hvor vi som den eneste beliggende restaurant og ishus på havnen, laver mad til gæster (og sejlere) fra nær og fjernt. Resten af året, er vi med vores smukke lokaler booket til alle typer selskaber, samtidig med at vi servere a la carte til frokost og aften.

Maden er klassisk dansk, og naturligvis maritimt. Menukortet er under konstant udvikling, men maden er altid lavet fra bunden, med friske råvarer. 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi kan tilbyde en fast stilling på fuldtid - hvor der er rig mulighed for at sætte dit eget præg på blandt andet vores sejler retter. Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø hvor det sociale vægtes højt og du vil blive en del af et ungt team. 


Hvad forventer vi af dig?

- Du er dansktalende
- Du har erfaring med at køre a la carte samt selskaber
- Du bidrager med positiv energi
- Du ikke er bange for at have travlt

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, og du samtidig er stabil, ansvarsfuld og kan arbejde selvstændigt - Så er det måske dig vi leder efter.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning på mail til: kontakt@pynten.dk