Efterår / Vinter

Hos Restaurant Pynten tilbyder vi smukke og rolige rammer til dit selskab. Vores 3-retters efterår/vinter menu er ideel til aften arrangementer, hvor smag og oplevelse er i fokus. Der er desuden mulighed for at tilkøbe velkomstdrink, ekstra ret samt natmad. Vi anbefaler vores 3-retters menu til din fødselsdag, bryllup, konfirmation eller større selskaber.

SIP_3234 web.jpg

Forret

Alle forretter serveres med brød og smør)

•  Fisketallerken med tun carpaccio af tyndskåret tun, avocadopuré med wasabi, marineret tigerrejer med safran aioli, røget torsk med rygeostcreme
•  Røget laks med rygeostcreme, grønne asparges, bagte cherrytomater, syltede rødløg og rugbrødschips
•  Kylling / Karry suppe med løvstikke, koriander, friskhakket forårsløg
•  Røget dyrekølle med sprød salat, syltede tyttebær, ristede nødder +20 Kr. pr. person

Hovedret

(Alle hovedretter bliver serveret med sæsonens salat)

•  Unghane ballotine af trøffel soufflé, syltede bøgehatte, grøntsagstærte, ovnstegte kartofler
•  Kalvecuvette og john garnish, flødekartofler, rødvinssauce, smørpocherede gulerødder
•  Bagt torsk, dampede kartofler, sennepssauce, bagte tomater, rysteribs, jordskokkechips
•  Langtidsstegt oksemørbrad med pommes duchesse, pebersauce, saute af svampe og kål +35 Kr. pr. person

Is.jpg

Dessert

•  Pandekage, vaniljeis, karamelliseret hvid chokolade, bærkompot
•  Blomme / Solbær trifli med knuste makroner og lakrids
•  Ostebord med 3 forskellige slags oste, abrikoskompot, syltede bøgehatte, hjemmebagt knækbrød, nybagte boller +25 Kr. pr. person

Natmad

•  Kokkens nat-suppe
•  Biksemad med syltede rødbeder
•  Boller med 3 uspecificerede slags pålæg
•  Charcuteri bestående af 4 forskellige slags pølser +25 Kr. pr. person

Pris

Kuvertpris
Velkomstdrik kr. 55,- pr. person
3-retter kr. 425,- pr. person

Natmad kr. 75,- pr. person


Hvad er der med i prisen?

Prisen er inkl. eget lokale - dækket op med stofdug, stofservietter, levende lys og blomster.

Parkeringsforhold
Der er gratis parkering foran vores restaurant.